Warsztaty z doboru win do potraw
Chciałbyś dowiedzieć się jak dobierać wina do potraw? Które wino podać do przekąski? Które do steka, a które do deseru? Zastanawiasz się czy do śledzia pasuje wino? Chcesz wiedzieć jak zachować się w towarzystwie i zamówić odpowiednie wino w restauracji? Te warsztaty są dla Ciebie!
Jeśli prowadzisz restaurację i chcesz aby Twój personel, ku uciesze gości, w kompetentny sposób rekomendował wina do potraw? Wyślij ich na warsztaty!
Teoria to nie wszystko. Tajniki doboru win do potraw najlepiej poznać w praktyce, pod okiem doświadczonego sommeliera, osoby moderującej spotkanie. Łączenie smaków, kontrastowanie wrażeń tak by uzyskać optymalny balans, harmonię i poczuć "niebo w gębie" - to sens tych warsztatów.
Najbliższy termin warsztatów:
19 czerwca (niedziela), godzina 18:00 / Tasting Room (Poznań). Czas trwania 1,5h. Cena: 150 zł.
Minimalna ilość uczestników: 6
Na życzenie klientów restauracyjnych, możliwość zorganizowania warsztatów u klienta. Wystawiam rachunki.
Zasady uczestnictwa:
1. Email z informacjami dotyczącymi wybranego terminu i ilości osób.
2. Po otrzymaniu maila zwrotnego miejsce na warsztatach jest zarezerwowane.
3. Od momentu otrzymania maila z potwierdzeniem rezerwacji, należy w ciągu 7 dni opłacić przelewem udział w warsztatach. W tytule przelewu proszę wpisać "warsztaty" i ich termin.
4. W przypadku nie odnotowania płatności w ciągu 7 dni od rezerwacji, poinformuję mailowo o likwidacji rezerwacji i skontaktuję się z osobą z listy rezerwowej.
5. Warsztaty przeznaczone są dla osób pełnoletnich
6. Zainteresowanym wystawiam Rachunki. O zapotrzebowaniu na dokument proszę o informację przy zgłoszeniu.
Dane do przelewu:
MACIEJ SOKOŁOWSKI SOMMELIER
NUMER KONTA:
60 1140 2004 0000 3102 7579 4581
TEL: 696413606
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.