Warsztaty z doboru win do potraw

Chciałbyś dowiedzieć się jak dobierać wina do potraw? Które wino podać do przekąski? Które do steka, a które do deseru? Zastanawiasz się czy do śledzia pasuje wino? Chcesz wiedzieć jak zachować się w towarzystwie i zamówić odpowiednie wino w restauracji? Te warsztaty są dla Ciebie!

Jeśli prowadzisz restaurację i chcesz aby Twój personel, ku uciesze gości, w kompetentny sposób rekomendował wina do potraw? Wyślij ich na warsztaty!

Teoria to nie wszystko. Tajniki doboru win do potraw najlepiej poznać w praktyce, pod okiem doświadczonego sommeliera, osoby moderującej spotkanie. Łączenie smaków, kontrastowanie wrażeń tak by uzyskać optymalny balans, harmonię i poczuć "niebo w gębie" - to sens tych warsztatów.

Najbliższy termin warsztatów: 

19 czerwca (niedziela), godzina 18:00 / Tasting Room (Poznań). Czas trwania 1,5h. Cena: 150 zł.
Minimalna ilość uczestników: 6

Na życzenie klientów restauracyjnych, możliwość zorganizowania warsztatów u klienta. Wystawiam rachunki.

Zasady uczestnictwa:

1. Email z informacjami dotyczącymi wybranego terminu i ilości osób.

2. Po otrzymaniu maila zwrotnego miejsce na warsztatach jest zarezerwowane.

3. Od momentu otrzymania maila z potwierdzeniem rezerwacji, należy w ciągu 7 dni opłacić przelewem udział w warsztatach. W tytule przelewu proszę wpisać "warsztaty" i ich termin. 

4. W przypadku nie odnotowania płatności w ciągu 7 dni od rezerwacji, poinformuję mailowo o likwidacji rezerwacji i skontaktuję się z osobą z listy rezerwowej.

5. Warsztaty przeznaczone są dla osób pełnoletnich

6. Zainteresowanym wystawiam Rachunki. O zapotrzebowaniu na dokument proszę o informację przy zgłoszeniu.

Dane do przelewu:
MACIEJ SOKOŁOWSKI SOMMELIER
NUMER KONTA: 
60 1140 2004 0000 3102 7579 4581

TEL: 696413606
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 x 

Twój koszyk jest pusty