Wino i czekolada - warsztaty
Czekolada ma wiele podobieństw z winem. Może być wytwarzana z różnych odmian kakao, o różnej jego zawartości, a także charakteryzować się rozmaitymi aromatami i smakami. Mało tego, wino i czekolada mogą stanowić świetny duet. Już wkrótce, podczas warsztatów, spróbujemy odkryć te tajemnice poprzez dobór win do czekolad Original Beans. Gorąco zapraszam.
Cena: 70 zł/os
Miejsce: Tasting Room, Poznań, ul. Wąska 1
Czas:
Pierwszy termin - 21 kwietnia, godz. 19:00 (brak miejsc)
Drugi termin - 26 kwietnia, godz. 19:00
Ilość osób: 14
Zasady uczestnictwa:
1. Email z informacjami dotyczącymi wybranego terminu i ilości osób.
2. Po otrzymaniu maila zwrotnego miejsce na warsztatach jest zarezerwowane.
3. Od momentu otrzymania maila z potwierdzeniem rezerwacji, należy w ciągu 7 dni opłacić przelewem udział w warsztatach. W tytule przelewu proszę wpisać "warsztaty" i ich termin.
4. W przypadku nie odnotowania płatności w ciągu 7 dni od rezerwacji, poinformuję mailowo o likwidacji rezerwacji i skontaktuję się z osobą z listy rezerwowej.
5. Warsztaty przeznaczone są dla osób pełnoletnich
MACIEJ SOKOŁOWSKI SOMMELIER
UL. ŚWIT 31/20
60-375 POZNAŃ
NIP: 8392837090
TEL: 696413606
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
NUMER KONTA:
60 1140 2004 0000 3102 7579 4581